torsdag 30 december 2010

Torsdag

Nu är julen förbi o nyår är på intågande.. Det är en högtid våran vovve inte gillar alls. Hon gillar inte rakt tjutet, hon är jätte rädd.
Så jag tycker att istället för att skjuta raketer o smällare så kan man köpa ngn typ av ballong o släppa upp i luften, det är jätte fint, eller så kan man skänka dom pengarna till ngn typ av forskning eller varför inte till dom hemlösa eller Röda Korset...
Jag tycker att det är värt att tänka på. Det finns både människor o djur som är rädda. Jag tycker att det ska vara förbjudet att skjuta i tätbebyggt område.

Nu till annat, här snöar det lite lätt o är -9,8 ute...det är ju nästan sommar värme..hehehe
Tada till nästa gång, då ska jag tala om hur Laika klarade Nyåret.

söndag 19 december 2010

Söndag

Snö, snö, snö...
Det har snöat sen i torsdags, men fint är det.
Det verkar som om hela vårat avlånga land får en vit jul. :)
Sitter här med min hand i bandage, kan ju inte göra så mycket, eller rättare sagt får inte göra så mycket.Andra handen är jätte blå efter kanylen till droppet.
Alla julklappar är klara, skönt.
Tada till nästa gång.

onsdag 15 december 2010

Onsdag

Operationen gick bra...phu, vet ej vad som hände eftersom det tog sådan tid att få det gjort, skulle vara där kl 13 o först 16.20 typ så rullade dom in mig på op, kom hem 17.30.
Jag mår ok iaf.
Skriver mer när jag orkar..
Tada till nästa gång.

måndag 13 december 2010

Måndag

Fy faen vad kallt det var idag...brrrrrrr....
När jag kom till jobbet idag så fick jag jättegod smörgåstårta...Härligt med sådana jobbarkompisar.
När jag kommit hem, efter det jag varit ute med vovvsan så ringde tef, det var kirurgen som undrade vad jag gjorde på onsdag?? Hon frågade om jag kunde tänka mig att operera min handled?? O det kunde jag. Så nu kommer jag att vara lite handikappad ett tag. Men men det är det värt.
Tada till nästa gång.