tisdag 24 maj 2011

Tisdag


Här händer det mycket hela tiden.
Erica tar snart studenten. Snart ska jag åka till Skara.

Vi har börjat packa ihop lägenheten o kollat över vad vi ska behålla, man samlar ju på sig mycket saker som man egentligen inte behöver...hahaha...
Det kan vara kul att skaffa lite nytt när man flyttar åxå.


Min axel o arm värker fortfarande lika mycket, o det är inte så kul. Jag får inte träna.

På jobbet är det som vanligt. I nästa vecka ska jag skrivas in på AF eftersom jag är ut försäkrad snart. Jag ska gå på ngn arbetslivsintroduktion eller vad det nu heter, det blir nog bra det.

Vovven mår bara bra o det gör gubben åxå. Plast mormor är man ju åxå, Vendela växer o mår bra. Sarah o Jonas mår åxå bra....ad jag tjatar om att alla mår bra....här kommer en till, Erica mår åxå bra...hahaha.

Tada till nästa gång från ett norrland med mycket växlande väder.

torsdag 12 maj 2011

Torsdag



I tisdags så var vi o kollade på en ny lägenhet..WOW..Jätte nöjd. Vi flyttar den 1 Aug. Jobbigt att packa, men man kan ju äntligen rensa bort massa onödigt som ligger i källaren..hehehe

I måndags så var jag hos DR, min axel o arm värker o har svullnat, jag är svullen ända ut i fingrarna. Inte kul. DR var inte säker på vad det var. Vila o extra antiinflammatoriska medel, skulle smörja med gel ett par ggr per dag, men det har inte hjälpt.

Idag så hämtade jag nya fotbäddar till mina "kansfötter".

Det har varit bra väder, har haft shorts på mig ute, så nu är det snart sommar., Skönt!!!!

Nu är det inte långt kvar till Ericas student....

Tada till nästa gång.

tisdag 3 maj 2011

Tisdag


Nu är det ett tag sedan jag skrev. har varit krasslig, hostat som jag vet inte vad, det har känts som om lungorna har kommit upp o vänt. Men nu är jag bättre, det borde jag ju vara så som jag har övat...hihihi...

Jag har hunnit att bli ett år äldre sen jag skrev sist.

Det var meningen att vi skulle åkt till Nicke o Nenna på valborg, men denna jävla hosta satte stopp för det...Men men det kommer fler helger som vi kan grilla.

Fan ta alla som skjuter raketer o smällare, Laika var jätte rädd....

Dagarna flyter bara på, jag jobbar så gott jag orkar o så tränar jag så gott jag orkar. Jag är ganska trött just nu.

Snart ska min "Gloda" ta studenten. Jag åker ner till henne den 14/7 kl 21.39 o är framme i Skara kl 10.13 den 15/7...Phu det är jobbigt att resa, men det är värt det....Ska bli skönt att träffa de mina.

Tada till nästa gång från ett Norrland som har lika konstigt väder som resten av Sverige....